Het aanbod van LAGO CLUB Zwevegem

Het aanbod van LAGO CLUB Zwevegem

Ontdek het veelzijdige groepslessen, zwem en fitness aanbod van LAGO CLUB in Zwevegem.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

BioStrength
BioStrength

Bereik +30% meer resultaat in dezelfde tijd met BioStrength, het nieuw hoogtechnologisch trainingsconcept van Technogym met volautomatische toestellen. Alles wordt correct ingesteld door je coach: workload, bewegingsbereik, herhalingen, tempo en rusttijd. Zo train je juister en verklein je de kans op blessures. Wat je doel ook is: je lichaam verstevigen, gewicht verliezen, spieren opbouwen of sterker worden en blijven? Dankzij de gepersonaliseerde trainingsprogramma’s van 35 minuten met realtime begeleiding over bewegingsbereik en tempo blijf je gemotiveerd sporten. Voor de (top)sporter is er zelfs een explosieve boost performance training.

SkillX
SkillX

Geef je prestaties een boost tijdens deze total body work-out in kleine groep. Uithouding, kracht, snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid komen aan bod. Je traint gemotiveerd op je eigen tempo en niveau. Gedetailleerde video-oefeningen en begeleiding door onze LAGO CLUB coaches zorgen ervoor dat je het meeste uit jouw mogelijkheden haalt. Tijdens dit functioneel trainingscircuit sport je met live hartslagmeting waardoor je resultaten meteen meetbaar zijn. Deze small group training is toegankelijk voor iedereen.

Afslanken met buikgordel
Afslanken met buikgordel

Ondanks al jouw aanpassingen in je voeding, diëten en meer bewegen wil het maar niet lukken om je buikje en een extra kledingmaat te verliezen. Wil je sneller een strakkere buik? Met het afslankend fitnessprogramma met buikgordel bereik je snel jouw gewenst resultaat.

Sporten tegen rugklachten
Sporten tegen rugklachten

Te(rug) fit in 12 weken! Heb jij regelmatig lage rugpijn? Last van stijfheid in de rug bij het opstaan uit bed? Voel jij je rug niet meer (of juist wel?) na een dagje tuinieren? Tijd om (te)rug fit te worden! De raad om bij rugpijn platte rust te nemen is niet meer van deze tijd. Bij LAGO CLUB helpen we graag met gepersonaliseerde training en advies om jouw rugklachten te verhelpen.

Groepslessen
Groepslessen

Ontdek hoe leuk sporten in groep kan zijn! Bewegen in een leuke groepssfeer of volledig tot rust komen? Met een uitgebreid aanbod aan inspannende als ontspannende groepslessen gegeven door gediplomeerde lesgevers zit er vast wel een les tussen die bij jou past.

Group Cycling
Group Cycling

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Wellness
Wellness

Stoom afblazen na het sporten of na een zware werkdag? Vlei je neer in de warme lagune of sauna en laad je batterijen in geen tijd opnieuw op!

LAGO Zwembad
LAGO Zwembad

Neem de ganse familie mee uit voor heel wat zwemplezier in het kinderbad, warme lagune, sauna, sportbad om tussendoor uit te blazen en te genieten van een overheerlijk menu op het zwemmersterras!

Ontdek zwemmen bij LAGO
AquaFitness
AquaFitness

De perfecte manier om blessures te vermijden! Water zorgt er namelijk voor dat er weinig weerstand is op je gewrichten waardoor een watersport voor iedereen toegankelijk is. Zoek je een echte uitdaging? Wil je je gewrichten soepel houden en spieren versterken?
ㅤ ㅤㅤ

Wat onze leden zeggen

Dominique

“Sinds de opening van LAGO CLUB Kortrijk train ik twee keer per week 35 minuten op het BIOCIRCUIT. Ik werk als verpleger en kom voor of na mijn werkshift sporten. Dankzij het circuit weet ik perfect hoeveel tijd ik moet inplannen. Ik startte in eerste instantie met fitness om mijn conditie te verbeteren. Ondertussen merk ik dat ook mijn gewrichtenvooruitgang geboekt hebben en dat ik het dankzij de gerichte trainingen heel goed doe voor mijn leeftijd. Tijdens mijn laatste evaluatie bleek mijn vetpercentage ook gedaald te zijn. Dit werkt enorm motiverend!”

Dominique

Janne

“Ik voel me sterker en meer zelfzeker, echt een zalig gevoel. Ik startte half november en tot op heden heb ik geen last meer van mijn rug. Mijn doel is ook om spiermassa op te bouwen en mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Ik woon vlakbij en de coaching is super. Er is altijd iemand aanwezig om op terug te vallen wanneer ik vragen heb over mijn trainingsschema."

Janne

Emily

"Emilie is sinds juni 2021 actief in onze club en had oorspronkelijk geen specifiek trainingsdoel. Ze werd uitgedaagd door haar coaches Koenraad en Kimberly om pull-ups zonder hulpmiddelen te doen. Dankzij haar stalen karakter en doorzettingsvermogen slaagde ze in haar doel! On to the next one!"

Emily

Lut

“Ik voel me super goed in mijn vel, de coaches helpen je waar nodig. Ik heb bovendien al enkele operaties kunnen uitstellen doordat ik ben blijven bewegen. Een ander voordeel zijn de sociale contacten en de vriendschappen die ik hier heb opgebouwd. Lut haar booschap naar anderen: Blijf vooral bewegen. Het is zo belangrijk voor jouw fysieke en mentale gezondheid"

Lut

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over de Kennismakingspas

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Zwemmen bij LAGO

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 5 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Zwevegem. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Personal training, Fitness, BIOCIRCUIT en Zwemmen. Met de Kennismakingspas en onze online lidmaatschapstest kan iedereen vrijblijvend kennis met LAGO maken. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met LAGO CLUB

Maak kennis met LAGO CLUB