Lid worden van LAGO?

Lid worden van LAGO?

Doe de lidmaatschapstest

arrow-down

Passend programma

Bij LAGO CLUB krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van €34,90 tot €79.90 per maand voor het meest complete programma.

Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Dominique

“Sinds de opening van LAGO CLUB Kortrijk train ik twee keer per week 35 minuten op het BIOCIRCUIT. Ik werk als verpleger en kom voor of na mijn werkshift sporten. Dankzij het circuit weet ik perfect hoeveel tijd ik moet inplannen. Ik startte in eerste instantie met fitness om mijn conditie te verbeteren. Ondertussen merk ik dat ook mijn gewrichtenvooruitgang geboekt hebben en dat ik het dankzij de gerichte trainingen heel goed doe voor mijn leeftijd. Tijdens mijn laatste evaluatie bleek mijn vetpercentage ook gedaald te zijn. Dit werkt enorm motiverend!”

Dominique

Janne

“Ik voel me sterker en meer zelfzeker, echt een zalig gevoel. Ik startte half november en tot op heden heb ik geen last meer van mijn rug. Mijn doel is ook om spiermassa op te bouwen en mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Ik woon vlakbij en de coaching is super. Er is altijd iemand aanwezig om op terug te vallen wanneer ik vragen heb over mijn trainingsschema."

Janne

Lut

“Ik voel me super goed in mijn vel, de coaches helpen je waar nodig. Ik heb bovendien al enkele operaties kunnen uitstellen doordat ik ben blijven bewegen. Een ander voordeel zijn de sociale contacten en de vriendschappen die ik hier heb opgebouwd. Lut haar booschap naar anderen: Blijf vooral bewegen. Het is zo belangrijk voor jouw fysieke en mentale gezondheid"

Lut

"Emilie is sinds juni 2021 actief in onze club en had oorspronkelijk geen specifiek trainingsdoel. Ze werd uitgedaagd door haar coaches Koenraad en Kimberly om pull-ups zonder hulpmiddelen te doen. Dankzij haar stalen karakter en doorzettingsvermogen slaagde ze in haar doel! On to the next one!"

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen bij LAGO CLUB

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij LAGO Fitnessclub altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Leuke groepslessen
Leuke groepslessen

Bij LAGO CLUB FITNESS vind je zeker een groepsles dat bij je past. Bewegen in een leuke groepssfeer op opzwepende beats, de adrenaline opzoeken tijdens cycling of volledig ontspannen tijdens een rustige yogasessie...

Fitness en zwemmen: de ideale match
Fitness en zwemmen: de ideale match

De gezondheidsvoordelen van zwemmen zijn talrijk. In de LAGO CLUB FITNESS heb je de mogelijkheid om je fitness te combineren met een duik in het zwembad. Zwemmen is niet alleen een leuke workout, het is bovendien een hele goed manier om je stijve of pijnlijke spieren te verlichten.

Fit in 35 minuten met BioStrength
Fit in 35 minuten met BioStrength

Bereik +30% meer resultaat in dezelfde tijd met BioStrength, een hoogtechnologisch trainingsconcept waarbij je een op maat gemaakt programma in 35 minuten afwerkt.

In 3 eenvoudige stappen naar een lidmaatschap

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij LAGO CLUB!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Maak kennis met LAGO en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Over LAGO CLUB Zwevegem

LAGO CLUB in Zwevegem helpt jou op weg naar een nieuwe fittere, gezondere en slankere leefstijl. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de gratis kennismakingspas geven we iedereen de kans om kennis met ons te maken. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken! Wist je dat wij ook een locatie in Kortrijk hebben?

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past