Over LAGO CLUB FITNESS in Zwevegem

Over LAGO CLUB FITNESS in Zwevegem

Afslanken, conditie verbeteren, spieren opbouwen, fit en gezond blijven of sporten om te ontspannen? In de LAGO CLUB wordt dit een plezier voor iedereen!

arrow-down

Waarom LAGO CLUB?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij LAGO FITNESSCLUB altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Leuke groepslessen
Leuke groepslessen

Bij LAGO CLUB vind je zeker een groepsles dat bij je past. Bewegen in een leuke groepssfeer op opzwepende beats, de adrenaline opzoeken tijdens cycling of volledig ontspannen tijdens een rustige yogasessie...

Fitness en zwemmen: de ideale match
Fitness en zwemmen: de ideale match

De gezondheidsvoordelen van zwemmen zijn talrijk. In de LAGO FITNESSCLUB heb je de mogelijkheid om je fitness te combineren met een duik in het zwembad. Zwemmen is niet alleen een leuke workout, het is bovendien een hele goed manier om je stijve of pijnlijke spieren te verlichten.

Fit in 35 minuten met het Biocircuit
Fit in 35 minuten met het Biocircuit

Een effectieve training in +/- 35 minuten! Het Biocircuit is een innovatief, begeleid trainingsprogramma waarbij je een op maat gemaakt programma in 35 minuten of minder afwerkt.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Dominique

“Sinds de opening van LAGO CLUB Kortrijk train ik twee keer per week 35 minuten op het BIOCIRCUIT. Ik werk als verpleger en kom voor of na mijn werkshift sporten. Dankzij het circuit weet ik perfect hoeveel tijd ik moet inplannen. Ik startte in eerste instantie met fitness om mijn conditie te verbeteren. Ondertussen merk ik dat ook mijn gewrichtenvooruitgang geboekt hebben en dat ik het dankzij de gerichte trainingen heel goed doe voor mijn leeftijd. Tijdens mijn laatste evaluatie bleek mijn vetpercentage ook gedaald te zijn. Dit werkt enorm motiverend!”

Dominique

Janne

“Ik voel me sterker en meer zelfzeker, echt een zalig gevoel. Ik startte half november en tot op heden heb ik geen last meer van mijn rug. Mijn doel is ook om spiermassa op te bouwen en mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Ik woon vlakbij en de coaching is super. Er is altijd iemand aanwezig om op terug te vallen wanneer ik vragen heb over mijn trainingsschema."

Janne

Emily

"Emilie is sinds juni 2021 actief in onze club en had oorspronkelijk geen specifiek trainingsdoel. Ze werd uitgedaagd door haar coaches Koenraad en Kimberly om pull-ups zonder hulpmiddelen te doen. Dankzij haar stalen karakter en doorzettingsvermogen slaagde ze in haar doel! On to the next one!"

Emily

Lut

“Ik voel me super goed in mijn vel, de coaches helpen je waar nodig. Ik heb bovendien al enkele operaties kunnen uitstellen doordat ik ben blijven bewegen. Een ander voordeel zijn de sociale contacten en de vriendschappen die ik hier heb opgebouwd. Lut haar booschap naar anderen: Blijf vooral bewegen. Het is zo belangrijk voor jouw fysieke en mentale gezondheid"

Lut

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap naar je fittere, gezondere, slankere leefstijl

LAGO CLUB: Jouw partner voor Fitness, Zwemmen en BIOCIRCUIT

Het is al meer dan 17 jaar bekend dat LAGO CLUB mensen uit Zwevegem helpt op het gebied van afvallen en fitter worden. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met de gratis kennismakingspas geven we iedereen de kans om kennis met ons te maken. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met LAGO CLUB

Maak kennis met LAGO CLUB